Egyetemen be kell iratkozni a tavaszi félévre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 18:43
1/11 anonim válasza:
Nem kell.
BeJELENZKEZNI kell, NEPTUN-on keresztül. Már persze ha akarsz járni.
2/11 A kérdező kommentje:
Neptunon belül hol van a bejelentkezés?
2023. jan. 24. 18:59
3/11 anonim válasza:
Ügyintézés - Beiratkozás/Bejelentkezés
Beiratkozni csak 1x kellett, felvételi után. Utána minden félév elején (azaz most is, igen) be kell jelentkezni, tehát arról kell nyilatkozni, hogy aktív vagy passzív státuszra állítod az aktuális félévedet.
4/11 anonim válasza:
3.
Azzal hogy felveszek tárgyakat nyilatkozom? Vagy valahol külön kell? Én erről nem is hallottam még...
5/11 anonim válasza:
Nem tudsz tárgyakat felvenni, amíg nem aktiváltad a féléved
6/11 anonim válasza:
#4 Nem. Ott kell, ahol a hármas leírta. És ahogy az ötös is írja, nem tudsz tárgyakat felvenni, amíg nem nyilatkozol a féléved aktiválásáról.
7/11 anonim válasza:
Minden félévben be kell jelentkezni neptunon, különben tárgyakat sem tudsz felvenni
8/11 A kérdező kommentje:
Ügyintézés fülön belül nincsen bejelentkezés, hol jelentkezzek be?
elnézést, hogy nem tudom
Tárgyfelvétel sikerült
2023. jan. 29. 00:46
9/11 anonim válasza:
Ügyintézés menüpont első pontja, Beiratkozás/Bejelentkezés
10/11 anonim válasza:
TO-t hívd fel. Én felhívtam emiatt a kérdés miatt, azt mondták nem kell külön nyilatkozni, ha a rendes, versenyes tárgyfelvételben felveszem a tárgyaim, várjak 24 órát és a rendszer átállítja. Ha nem, hívjam fel őket (SZTE ETSZK)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!