Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy végezted el az egyetemet/...

Hogy végezted el az egyetemet/ tervezed elvégezni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy a szakon előírt minimum krediten túl léptél? Mennyivel?

Illetve ha tervezed, akkor hogy gondolod! /Ha még csak terv, akkor írd, hogy "terv"/.

2023. jan. 24. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

"érdekel 1-2 jó szabvál"

Attól még nem kell, hogy elhúzódjon, úgyhogy ne próbáld eleve erre fogni, úgyse fogjuk bevenni. Ha rendesen tanulsz, akkor szabválokkal együtt is ugyanannyi idő alatt végzel, mint azok nélkül végeznél.

szept. 30. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11, kredittúllépésre gondoltam xddd
szept. 30. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
6 féléves képzés 3. félévében járok épp. Eddig pontosan 60 kreditem van teljesítve és most is kereken 30-at vettem fel :D De szerintem a végén túl fogom lépni a maximumot valamennyivel, mert előző félévben találtam egy olyan tanárt, akinél szeretnék még máskor is szabvált felvenni.
szept. 30. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Régen még nem volt ilyen, annyi tanegységet vettünk fel, ahányat csak akartunk. :)
okt. 1. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

SZTE-ETSZK gyógytornász szak, harmadév.

Nálunk a max. 45 kredit/félév (a minimum asszem 36/év). A minimumot már a kötelezőkkel túllépem, rendszerint 25 és 30 között van nekünk egy félévben. De a jó ösztöndíj miatt próbálok a 40 fölé kacsintgatni.

okt. 25. 23:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!