Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Izgulok a szalagavató miatt.Va...

Izgulok a szalagavató miatt.Van valami jó tanácsotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő héten pénteken lesz a szalagavatóm és már most nagyon izgulok.Már majdnem 3 hónappal elkezdtük szervezni,akkor még olyan távolinak tűnt most meg itt van a nyakunkon.Nagyon izgulós típus vagyok,pont ezért nem nyugtat meg az a tudat,hogy 800-900ember lesz ott,alig tudom/tudjuk a táncot és úgy érzem szörnyen befogok égni.Tippek,tanácsok,tapasztalatok szalagatóval kapcsolatban?(ciki sztori is jöhetxd)
2023. jan. 18. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, ezek nehéz órák. Lélegezz lassan, mélyeket. Igyál egy kis citromfű teát. Az alkohol is el tud lazítani, de én azt most nem javasolnám. Nem jó, ha az alkohol rögzül, mint megküzdési stratégia. Inkább meditálj, tudatosan lazítsd el az izmaidat.
2023. jan. 27. 13:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Na sziasztok!Szerencsére minden a legnagyobb rendben ment,most értem haza afterról.Bár sokan voltak(kb.600-an),de szinte tökéletes volt az egész.Bevonulástól kezdve az osztálytáncig minden.Ja és nem is izgultam annyira a helyszínen sem.Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!?
2023. jan. 28. 03:39
 13/14 A kérdező kommentje:
*!
2023. jan. 28. 03:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratuuu!!:) mostmar jöhet az érettségi
2023. jan. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!