Történt veled baki a szalagavatódon?
1. Úgy álltam végig, hogy az egyik vállam 20 centivel magasabban volt, mint a másik és én nem vettem észre közben.
2. Táncnál (nem a keringő) pánt nélküli melltartó volt rajtam és lecsúszott már az elején. Kívülről nem látszott, csak egész végig ott próbáltam (mikor a színpad hátuljánál voltam) visszaigazítani, de nem sikerült, mert állandóan váltogattuk a helyet, akivel táncoltam ő pedig állandóan elhúzott, hiába mondtam, hogy várjon picit. Attól féltem nehogy a színpad közepén ott essen le rólam.
Amikor feltűztek a szalagot, hatramentem az utolsó sorba, én voltam a legmagasabb lány, én kaptam utoljára a szalagot.
Véletlenül a színpad mellé léptem hátul, mert a függöny ralógott, és nem látszott hol van a színpad vége.
Így lett az osztálynak egy olyan videója, hogy hanyattesek, hátra le a földre, és magammal rántottam az egész karnist, függönyöstül.
Hát, így utólag visszanezve irtó muris, de akkor nem tartottam annak... 😂
Soha senkinek nem meséltem:
Műsorunk volt, a műsort én zártam, én voltam a "finàlé", az volt a feladatom, hogy tapsolva, és táncolva bevonulok egyedül a már táncoló csapatomhoz. /Tapsolàssal én is tapsra biztattam a nézőket/.
Fel kellett vennem egy nagyon fényes inget, meg valami sötét nadrágot. Nos, a fényes ing elég érzékeny anyagú volt, egy csepp víz is rajta maradt, és látszott rajta. A szalagtűzés előtt vettem észre, hogy van rajta egy hatalmas folt/előtte volt közvetlen kimosva, fogalmam se volt róla, hogy került rá/, nagyon kétségbeestem, mert félmeztelenül csak nem mehettem ki több száz ember elé, úgyhogy idegességemben ràdobtam a felsőm a radiàtorra, és kisiettem a tűzésre. Az elég hosszúra sikerült, beszélt a pap, az igazgató, stb. Végül mire beértem az öltözőbe, és készülni kellett a műsorra csodák csodájàra megszàradt az ingem, és fel tudtam venni azt.
Egész műsor alatt az járt a fejemben, hogy mit fogok felvenni, ha nem szárad meg az ingem.
A szalagavatós, fehér blúzomat vettem volna fel egyébként, ami már eleve rajtam volt, de szerencsére megszáradt, és hatalmas tapsot kaptam. Bevált a tapsikolàsom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!