Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen OKJ érdemes tanulni,...

Milyen OKJ érdemes tanulni, vagy milyen szakmát érdemes tanulni, ami jól is fizet?

Figyelt kérdés

Középiskolában informatikát tanultam, de valahogy ezek a programozás meg ezek a hálózati dolgok nem igazán jönnek be.

Viszont, úgy számítógépes dolgokhoz nagyon jól értek.

Főiskola, egyetem kizárva mert, nem lett túl jó az érettségi, és hát nem lenne esélyem se bekerülni ha nem érettségizek újra.

Lassan 21 leszek, és nem tudom mi akarok lenni. Nagyon gáz tudom.

2023. jan. 16. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Könyvelés
2023. jan. 16. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Könyvelőt nem hiszem, hogy felvesznek bárhova, ha nincs felsőfokú végzettsége, mármint ha OKJ-es könyvelő.
2023. jan. 16. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja hogy te ilyen negativ vagy.

Tobbet keresnek mint egy diplomás.

2023. jan. 16. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok negatív, de nekem mindig ezt mondták, mikor bele akartam kezdeni.
2023. jan. 16. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva az egyetem egy jó érettségi nélkül. Járj utána, milyen területen tanulnál tovább, nézd meg milyen szakirányú végzettséget fogadnak ott el, és végezd el azt a technikum szintű képzést ötösre. Ez esetben 400 pontot kapsz és már bent is vagy az egyetemen.
2023. jan. 18. 07:10
 6/7 anonim válasza:
Weboldal keszito szabaduszo eleg jol kereshet
2023. ápr. 21. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Kukas
2023. jún. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!