Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat során abszolút...

Szakdolgozat során abszolút nem értünk egyet kulcskérédsekben a témavezetőmmel és nem tudunk közös nevezőre jutni, van megoldás?

Figyelt kérdés
Eléggé speciális téma és jó lenne minél hamarabb befejezni, de alapvető kérdésekben nem fogadjuk el egymás álláspontját és következtetéseit...

2023. jan. 10. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha még él, érdemes felkeresni az eredeti szerzőt a fogalmi kérdésekkel kapcsolatban. Ez egy összetartó közösség, a legtöbb kutató szívesen veszi, ha a munkájával kapcsolatban írnak neki. Volt már, akinek én is írtam (angolul, mert az illető bergeni kutató volt), hogy nem világos számomra a különbség x és y fogalom között és szerinte lehetséges-e, hogy x esemény esetén y történjen vagy teljesen hibás a felvetésem.

Egy oldalas emailt kaptam válaszként. Meg is köszönte, hogy írtam neki. Cuki volt.

2023. jan. 10. 23:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából ez egy rengeteget kutatott téma és én nagyon úgy érzem, hogy szinte teljesen zöld ágra vergődtem vele rengeteg átfogó olvasással, gondolkodással. Erre mehet a kukába, mert amolyan “féligazság” szintjén kéne kezelni az egészet.
2023. jan. 10. 23:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Hallani sem akar az álláspontomról a témavezető, mert nem illik az általa elképzelt koncepcióba. Elvileg ad szabadságot, gyakorlatilag pedig az ő elképzelését kell megvalósítani.
2023. jan. 10. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pedig mindenképp bele kellene írnod a kutatásaid eredményét. ne csak az ő véleménye szerepeljen már;ne csak az ő véleménye legyen mérvadó. hanem a te munkád is, amit belerfektettél. ne legyen már semmibe véve, a te munkád.
2023. jan. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!