Emiatt csúszni fogok? Vagy el is bocsáthatnak?
Írjál a tanulmányi osztálynak e-mailt, hogy a kifutó tantárgyakkal kapcsolatban mi a helyzet, lehet, hogy csak új nevet kapott, vagy szabadon választhatónak még meghirdetik.
Pl nekem anno nem jelezte ki az új mintatervek tantárgyait, tantárgykódjait.
Külön kellett kérnem, hogy az én mintatervem szerinti tantárgykódon is meghirdessék, és akkor megmondták, hogy melyik órákra járjak be helyette; és hogy ezt jelezzem a tanárnak is. (Változott szóval a tantárgy tartalma, és új kódja is lett, meg új neve)
Amúgy, még a jegybeírásnál is résen kell lenni, hogy melyik jegyeket gyakorlati meg elméleti meddig kell beírni a tanárnak, lehet, hogy ott is szólni kell a tanárnak, mert nem jelez ki régi tárgykódos hallgatót az új hallgatókkal együtt, ha csak az új tárgyra keres rá, szóval volt már olyan nekem pl, hogy egy tanár nem találta, hogy hova kellene beírni az osztályzatom. Aztán kért segítséget ő a tanulmányi osztályon, mert én honnan tudtam volna. :):)
Ja és még, ha ilyen listás izé van, hogy megy körbe a papír a névsorral, a jelenléti, és alá kell írni, akkor lehet, hogy nem lesz rajta a te neved a listán, és akkor neked arra is majd figyelni kell, hogy máshova kell írni a neved. Meg, ha a tanár írja össze, hogy kik vannak ott, szóljon bele az órába/tegye föl a kezét, aki ott van, akkoris ott is külön kell szólni, hogy te lehet, hogy abban a listában te nem vagy benne, nehogy hiányzónak legyél föltűntetve, közben fölírta a neved, de csak egy másik papírral , és véletlenül nem fogta össze a többiek névlistájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!