Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A melléktantárgyak számítanak...

A melléktantárgyak számítanak a mostani felvételiben?

Figyelt kérdés
A fiam majd most fog felvételt írni. A melléktantárgyakat mennyire nézik vagy csak az átlagát számítják ki?

2023. jan. 8. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Elméletben minden tudnivaló fent kéne lennie az iskola weboldalán. Egyébként a magyaron és a matekon kívül még az idegen nyelvet, történelmet, és egy természettudományos tárgy (biológia, vagy fizika, vagy kémia, vagy földrajz, vagy természetismeret) szokták nézni. Az változó, hogy csak a 7. oszt. év végi és a 8. oszt. félévi jegyetit, vagy az 5., 6. 7. oszt. jegyeit is nézik.
2023. jan. 8. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ. Melyik suliba megy? Hanyadikos?
2023. jan. 8. 17:15
 3/4 A kérdező kommentje:
8.osztályba jár. Az egri Andrássy, Gárdonyi és Eszterházy érdekli őt.
2023. jan. 8. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát az én lányom 7.be felvételizik és ott a magyar matek angol töri számít (központi a matek magyar) de ezekből a hozott dél évi jegy számít, de ez szerintem mindenütt így van bár elvileg ez fent van az iskola honlapján. #2Voltam
2023. jan. 8. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!