Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha levelezőn 300 km-re lakok...

Ha levelezőn 300 km-re lakok az egyetemtől megoldható tömegközlekedessel a vizsgára eljutás meg haza?

Figyelt kérdés
Tippek esetleg?
2023. jan. 6. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én Pécsről kezdtem el a műegyetemet, leginkább ottalvós alapon, mivel a legtöbb vizsga reggel nyolckor kezdődött, délutáni egy volt ezalatt, de akkor meg a visszajutás volt a probléma. Aztán két év után annyira tele lett a tököm ezzel, hogy kerestem a fővárosban munkát, szállással, míg befejezem.

Mondjuk a helyben létnek más előnyei is voltak, például volt hetente egy-két óra konzultációs lehetőség. És mivel helyből járt az egyharmada, velük is lehetett - volna - találkozni megbeszélni valamit. Ez még az email időszaka előtt volt.

2023. jan. 7. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:

A vizsgák 90%-a szóbeli, 8-12-ig van kiírva.

Az első IC-vel 280 km-ről 9.30-ra ott vagyok 5 éve.

Beleértve most a záróvizsgákat is.

2023. jan. 10. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Uccsó, ez azért erősen szak függő. Mérnökin alig van szóbeli, a vizsgák pedig reggel 8 és délután 4 óra közt vegyesen vannak nálunk.
2023. jan. 10. 19:00
 14/15 A kérdező kommentje:

"A vizsgák 90%-a szóbeli, 8-12-ig van kiírva.

Az első IC-vel 280 km-ről 9.30-ra ott vagyok 5 éve."

Vagyis a 8-kor kezdődő vizsgára 9:30-ra vagy ott? Olyan nem volt még, hogy vizsgára max 5 ember jelentkezett, és az alatt a másfél óra alatt bőven le is ment mind, a tanár meg látta, hogy nincs senki, és szépen elment? Vagy olyankor köteles ott ülni a végéig, hogy hàtha még beesik az utolsó hallgató is?

2023. jan. 10. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Addig már vége a vizsgálnak😁 nem érsz oda időben, akkor így jártál, volt egy + utad
2023. jan. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!