Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pestiek, segitetek neken...

Pestiek, segitetek neken utvonalat tervezni?

Figyelt kérdés
Szoval az a lenyeg, hogy kerekesszekes vagyok. A feladat az, hogy jussak el a Nandorfejervari utrol az Ecseri utra tomegkozlekedve, ea aztan majd vissza. Hogy lehet ezt osszerakni? Azt tudom,hogy a 3as metro megalloi nem mindenhol akadalymentesek. Esetleg ha leszallok a Nepligetnel, onnan pedig busszal az Ecseri utig?

2017. febr. 10. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Az 1-es villamos Nepligetig biztos nyero. Onnan az Ecseri ut gyalog nem nagy tavolsag, nem tudom mennyire mozogsz nehezen...

Amugy a 3-as villamos all meg ott, de arra elegge korulmenyes akadalymentesen felkeveredni.

2017. febr. 10. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors valaszt !:D

Uff, igen lehet osszekevertem a metrot es a villamost. Na ennyire vagyok kepben korulbelul a dolgokkal. :D Igazabol eleg jol mozgok magamtol is, vagyis aktiv kerekesszekem van, azzal eleg onalloan tudok menni.

2017. febr. 10. 11:58
 3/6 anonim válasza:
100%
2017. febr. 10. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es villamoson elég sok alacsonypadlós kocsi van és a megállók is akadálymentesek. A Népliget M megállóig utazva tudsz az Ecseri út közelébe jutni, onnan legrosszabb esetben kerékpárúton tudsz az Ecseri útig eljutni.

Jó, ha tudsz a 281-es buszról is. Erre a Mester utcánál kényelmesen át tudsz szállni és némi kitérővel közvetlenül az Ecseri útig visz. Azonban csak óránként jár, munkanapokon.

2017. febr. 10. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

ahogy a kettővel előttem lévő belinkelte már: futar.bkk.hu utazástervezőben be lehet pipálni, hogy csak akadálymentes járatokkal tervezzen. Ha alacsonypadlós busz van a menetrendben és egy villamos/metróállomás akadálymentes akkor nem csak a járműre felszállás az, hanem maga a megálló megközelítése is.

Amúgy 3 lehetőséged van:

1-es villamossal utazz a Vajda Péter utca/Villám utcáig, majd 99-es busszal a Fertő utca/Bihari utcáig, majd 3-as villamossal az Ecseri út M-ig. Mindegyik járaton nagyrészt alacsonypadlós járművek járnak.

vagy

1-es villamossal utazz a Népligetig, majd onnan az Ecseri út kb. 1000 méter gyalog. Ha van valami elektromos meghajtása a kerekesszékednek vagy úgyérzed tudod teljesíteni akkor jó választás lehet.

vagy

Kizárólag hétköznap és csak óránként van egy olyan lehetőséged, hogy egy átszállással mész. 1-es villamossal utazz Mester utca/Könyves Kálmán Körútig, itt pedig szállj át az út Lurdy ház felöli oldalán a 281-es buszra. Ez közvetlen elvisz az Ecseri út M-ig, és minden busz alacsonypadlós. Ez a busz hétköznap 7:55 és 17:55 között óránként jár, és ugyan tesz egy kis kört még a körúton belül a Nagyvárad tér M fele, de onnan az Üllői úton a 3-as metróval párhuzamosan megy az Ecseri út M-ig (csak nem áll meg a Népliget M-nél)

2017. febr. 11. 09:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, kiralyak vagytok ! Es koszonom ezt a tervezo oldalas linket is, "megjegyzem". :D
2017. febr. 12. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!