Hogyan fognak értékelni felvételinél?
Figyelt kérdés
Föci a választott tantárgyam, és ugye 11-12. Év végi jegyejet számítják. 11. Után szakiskolából mentem gimibe és újra 11. Osztályt kellett ott járnom, de már nem volt föci, most a választott tárgyam föci és abból is érettségizek, hogy lesz így jegyem? Arra sem emlékszem, hogy 9-10-11-ben lett volna föcim..2023. jan. 6. 07:22
1/5 anonim válasza:
Nyilván csak azt a félévet nézik amikor tanultad
2/5 anonim válasza:
Hat azért ezt nézd meg mert probléma lehet. Lapozd át a bizonyitvanyod, amit a szakiskolaba kaptál. 2 évvégi jegy ahhoz, hogy ne legyen belole bajod. Ha nincs akkor osztalyozot kell tenned.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha nincs osztályzatok belőle gimibol akkor osztalyozot kell tennem? Az hogy működik?
2023. jan. 9. 22:01
4/5 A kérdező kommentje:
M*
2023. jan. 9. 22:01
5/5 anonim válasza:
Az osztályfőnökkel, illetve az iskola földrajzszakos tanárainál kell érdeklődni (én soha nem tettem még osztályozót). De úgy tudom, hogy az érettségire bocsájthatóság feltétele, amíg iskolarendszerben vagy a két félév legalább elégséges osztályzat. Tehát szerintem igen. ÉS minél előbb kéne ha idén érettségizel, mert akkor márciusban vagy legkésőbb április elején neked vizsgáznod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!