Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem viszonylag...

Mondanátok nekem viszonylag közérthető egyetemi szakokat?

Figyelt kérdés
Magamról annyit, hogy segítőkész vagyok, akit jól eső érzéssel tölt el, ha adhat másoknak, s ki is áll amellett az ember mellett, akit bántanak. Tanulni szeretek, nyelvvizsgám van, de nagyon nehezen elvégezhető szakra nem szeretnék menni, inkább egy olyanra, ami viszonylag könnyen elvégezhető, nem kell hozzá magas iq szint. Érettségim már van, 340 pontot szedtem össze anno. Melyik szak passzolna hozzám? Én a szociális munkás szakon gondolkozom.
2022. dec. 27. 06:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az a könnyen elvégezhető, ami érdekli.
2022. dec. 27. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Közösségszervezés
2022. dec. 27. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
komm és mediát tartják a legkönyebbnek, gazdasági szakok,kereskedelem marketing ilyesmi esetleg vendéglátás
2023. márc. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!