Mondanatok jo sulikat Budapesten ahova eros 4-esel felvennenek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 20:05
1/2 A kérdező kommentje:
Ugyvitel szakon vagyok es nem szeretnek eveket ismetelni mert most 10.es vagyok
2018. okt. 12. 20:06
2/2 anonim válasza:
Mivel ügyvitel szakon vagy így gondolom szakgimibe jársz. Szakgimiből gimibe nehezebb átkerülni de nem lehetetlen. Ekkor különbözeti vizsgákat kell tenned a szakgimiben nem tanult tantárgyakból. Persze ebben az esetben ne elit gimikkel próbálkozz mert elhajtanak helyhiányra hívatkozva.
Ha szakgimiből akarsz szakgimibe menni akkor nézz szét a hasonló profilú sulik között.
Javaslom, hogy mindkét esetben a szüleid hívják fel a kinézett iskolát és érdeklődjenek. Szerintem célszerű a legközelebbi sulikban kezdened a keresgélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!