Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyáltalán való nekem az egyetem?

Egyáltalán való nekem az egyetem?

Figyelt kérdés
Egy kissé nehéz szakra jelentkeztem, bár az egyik könnyebb tárgyból levizsgáztam, egyetemi viszonylatban egy jó eredménnyel, hármassal, de vissza van még 4 db, ráadásul 1-2 vizsgát kénytelen voltam úgy felvenni, hogy így már csak 2 lehetőségem van a 3 helyett, annyira összetorlódna, készületlenül meg nem akarok menni. Viszont azt érzem, hogy napi 5 óránál többet egyszerűen képtelen vagyok tanulni, ami kérdéseket vet fel bennem, hogy talán nem nekem való az adott szak.
2022. dec. 17. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bort iszik vizet prédikál🤣
2022. dec. 19. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
9-es nem tudja, hogy a hármas 70-80%-os teljesítmény? :D Ez nem a nyolcadik á...
2022. dec. 19. 17:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül is meg lett a félév. Na, a mostani félév sokkal brutálisabb, remélem ezt is túlélem valahogy. :D
2023. márc. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!