Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam tegnap korelettan...

Megbuktam tegnap korelettan vizsgán, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez az első félévem orvosin, az első vizsgaidoszakom is. Eddig az összes vizsgám meglett (meg az anat is) tegnap mégis megvagtak korelettanon. Tegnap kisirtam magam meg aludtam 11 orat de még mindig rosszul vagyok. Tudom, hogy újra lehet csinálni de egyszerűen annyira sokat tanultam rá, és a tudat hogy most kezdhetem elölről mikor még mennyi vizsga és hány óra tanulás vár rám felbosszant. Nem panaszkodni jöttem ide, mert tudtam hogy ezzel jár az egyetem főleg az orvosi de sose buktam meg sehol semmin, (meg a forgalmim is elsőre lett meg, meg tényleg minden) utalok veszteni és nem is tudok és borzasztóan maximálista vagyok.:(

Nem érzem jogosnak a bukást, mert oké hogy nem volt 100%os a tudásom de egy olyan 70 biztos volt, mindent jól elmondtam 1 kérdésnél teljesen belezavarodtam es ott kezdődtek a gondok, a professzor se volt valami jó passzban látszott rajta hogy kötekedős kedvében van.

Valami felsőbb éves orvosis aki már tulvan pár vizsga bukason segítsen hogy neki mi segített ezeket elfogadni. A bátyám (aki szintén orvosira jár csak o vidékre) csak azt tudja mondani hogy o mar hány vizsgajan bukott meg és hogy nincsen semmi. Hát igen, őt nem érdekli hogy megbukik vagy sem amíg nem kerül át fizetősre, ha látja hogy elkene kezdeni tanulni elkezd, és akkor tényleg belehuz. Ez a különbség kettőnk között. Én már a vizsgák előtt hetekkel bőven tanulok.

#vizsga #orvosi #Korélettan
2022. dec. 17. 09:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés bűzlik. Kórélettan felsőbb évben van, pontosabban 3.évben.

Egy ötödéves orvostanhallgató Pécsről

2022. dec. 19. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen egyetemre jársz kérdező? Pesten vagyok harmadéves és most van kórélettan.

Konkrétan értelmét nem látom első féléves tárgynak berakni kórélettant, mivel elég erősen épül élettanra és biokémiára

2022. dec. 23. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Orvosin sehol sincs első szemeszterben kórélettan .
2022. dec. 23. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De miért hazudik a kérdező?
2022. dec. 23. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert sehol sincsen az első szemeszterben a kórélettan , pláne nem az anatómiával együtt . Orvosin minden mindenre épül , nem lehet csak úgy felvenni a tárgyakat.

[link]

[link]

2022. dec. 24. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!