Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik honvéd iskolába mennek,...

Akik honvéd iskolába mennek, de alkalmatlanok honvédnek, azokból mi lesz az iskola után?

Figyelt kérdés
van egy haverom, aki honvédnek tanul/készül nem tudom hogy mondják ezt pontosan és nem egy olyan alkat, akiből kinézem, hogy katona lesz belőle. ismerem pár osztálytársát személyesen is és nem nagyon tudom elképzelni, hogy belőlük, mert minden hétvégén koppra be vannak állva a fűtől, lógnak az iskolából, trehányak, tipikus olyanok, akik vagy azért mentek katonai iskolába, mert menőnek hiszik, vagy tulsokat codoztak kisebb korukba. na most belőlük nem hinném, hogy túl nagy esséllyel honvéd lenne belőlük, úgy a kérdésem az lenne, hogy ők mik lesznek a jövőben? gondolom az iskolában kapnak valami szakmát vagy valamit, aminek köze van a honvédelemhez, de nem honvéd, de akkor micsoda?
2022. dec. 11. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Ha jobb képességűek akkor kaphat irodai állást mint tiszt. Azért az menő :) Terepre kifejezetten a tóltelék megy, testi adottságtól teljesen függetlenül. A magyar honvédség nem olyan mint mondjuk az USA-ban, itt a feladatok többsége kimerül abban hogy határvadászkodni kell, meg kivezényelhetik őket segíteni a rendőrség munkáját
2022. dec. 11. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
értem. eddig abban a tudatban éltem, hogy magyarországon is ugy megy a katonaság mint a "komolyabb" országokban.
2022. dec. 11. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen iskolákba azok mennek, akiknek nincs megfelelő agyi képességük.
2022. dec. 18. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
1# Leírtad konkrétan, hogy az égvilágon semmit nem tudsz a hadászatról de még a honvédségről se
2023. júl. 14. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!