Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem hajlandóak kiadni a...

Nem hajlandóak kiadni a diákigazolványokat, ilyenkor mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Idén vettek fel egyetemre, a mehosszabbított határidővel november végéig érvény volt az eddigi diákim. Mivel hallottam a hírt, hogy hétfőtől lehet átvenni a diákit, arra a pár napra nem kértem ki ideiglenest. A diákit azonban nem tudom átvenni, mert időpontot kell foglalni, és csak hetek múlváea van időpont, de nekem ez most kéne. Ideiglenest se hajlandóak kiállítani, mert ahhoz is időpont kell, amit szintén hetek múlva kapok csak. Ma bementem hozzájuk, hogy ne szórakozzanak már velem, erre elküldtek lényegében az anyámba. Ilyenkor mit tudok csinálni? SZTE
2022. dec. 7. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs hogy 2 hét múlvára adnak, mivel egy legördülő menüből te választod ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt. Én normálisan írtam, de te egy életképtelen kis pöts vagy, szomorú hogy ennyi ésszel tanulhatsz az SZTE-n, remélem nem mérnöki kar mert én szégyellem el magam
2022. dec. 8. 12:43
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es, én veled ellentétben nem járok büfé-ruhatár szakra, de tetszik, hogy így le akarsz alacsonyítani irigységből
2022. dec. 9. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Már tudom ki vagy, sok sikert a vizsgaidőszakhoz nebuló😉
2022. dec. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!