Nem hajlandóak kiadni a diákigazolványokat, ilyenkor mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Idén vettek fel egyetemre, a mehosszabbított határidővel november végéig érvény volt az eddigi diákim. Mivel hallottam a hírt, hogy hétfőtől lehet átvenni a diákit, arra a pár napra nem kértem ki ideiglenest. A diákit azonban nem tudom átvenni, mert időpontot kell foglalni, és csak hetek múlváea van időpont, de nekem ez most kéne. Ideiglenest se hajlandóak kiállítani, mert ahhoz is időpont kell, amit szintén hetek múlva kapok csak. Ma bementem hozzájuk, hogy ne szórakozzanak már velem, erre elküldtek lényegében az anyámba. Ilyenkor mit tudok csinálni? SZTE2022. dec. 7. 15:47
1/13 A kérdező kommentje:
Pl szeretnék még vizsgaidőszak előtt a hétvégén hazamenni, és teljes árú jeggyel kb 10k-ba fog kerülni a hazaút, a visszaút szintén. Megtehetik azt, hogy hiába van jogviszonyom az egyetemmel, nem adnak semmit, amivel igazolni tudnám, hogy diák vagyok?
2022. dec. 7. 15:49
2/13 anonim válasza:
Most derült ki, hogy az ilyen ügyek intézéséhez időpontot kell foglalni nálatok?
3/13 anonim válasza:
De hajlandóak, csak időpontra.
Ellenben Te nem voltál hajlandó ideigleneset kérni.
4/13 A kérdező kommentje:
2-es, ezt eddig is tudtam, csak mivel minden elsősnek most érkezett meg a diáki, így egyből rászabadult a rendszerre, és csak hetek múlvára tudok időpontot kapni, addig meg úszik minden kedvezményem.
3-as, kérnék én szivesen időpontot, ha adnának normális időpontban, nem csak hetek múlva, mikor már nem is leszel Szegeden... Most hajlandó lennék ideiglenest kérni, de még azt se adnak. Azért nem kértem akkor, mert nem volt rá szükségem, ellenben most van.
A kérdésre válaszoljatok kérlek, kötekedésre nem vagyok kíváncsi.
2022. dec. 7. 16:32
5/13 anonim válasza:
Senki nem kötekedett, a kérdésedre válaszoltunk.
6/13 anonim válasza:
SZTE csak időpont foglalással. Modulo belépsz ott megkeresed hogy időpont foglalás diákigazolvány, és választasz időpontot. Csak így lehet, de kb 2 perc foglalni. De igényelni is itt kell ha véletlen nem igényelted még meg. Itt nem úgy van mint középsuliban hogy mindenkinek elküldi a diákját a BM és akkor mész be érte amikor akarsz, sajnos itt minden időpont foglalással működik. Viszont ideiglenes igazolást is kérhetsz ameddig nem kapod meg
7/13 A kérdező kommentje:
6-os, ezzel tisztában vagyok, már augusztusban megigényeltem. Időpontot is foglaltam, de csam 2 hét múlvára adtak, és nem azzal van a bajom, hogy időpontot kell foglalni, hanem azzal, hogy nekem most lenne rá szükségem. Ideiglenest is próbáltam kérni, de ahhoz szintén időpont kell
2022. dec. 8. 10:07
8/13 anonim válasza:
Tehát mindennel tisztában vagy és voltál, akkor mi a kérdés?
9/13 A kérdező kommentje:
Arra, hogy most tényleg patt helyzetben vagyok, és nem tudok mit csinálni, vagy van-e olyan opció, amivel el tudnám érni, hogy még a héten kapjak valamit, amivel igazolni tudom, hogy diák vagyok
2022. dec. 8. 11:44
10/13 anonim válasza:
Nincs. Egyetemistaként felnőtt ember vagy, felelősséggel tartozol a tetteidért. Ezt te hibáztad el, viseld a következményeit. Jelen esetben: vegyél teljes árú jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!