Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Adhatok magánórákat osztályomb...

Adhatok magánórákat osztályomban lévő gyermeknek?

Figyelt kérdés
Általános iskolás tanító vagyok és nemrég az egyik szülő megkért, hogyha lehetséges, adjak a gyermeknek magánórákat. Azt mondtam, hogy átgondolom, mivel szerintem nem igazán lehetne, de az igazgatót megkérdezni erről szerintem felesleges kör. Még sosem voltam ilyen helyzetben, pályakezdő vagyok. Vannak magántanítványaim, de nem az osztályból. Tanítók, tanárok, ti hogy vélekedtek erről?

2022. dec. 5. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem etikus. Persze ennek ellenére van, aki csinálja, az én kollégáim közül is.

Én semmiképpen sem javaslom neked, kérdező! Nem is kell, hogy ténylegesen, akár tudatosan, akár tudat alatt kivételezz emiatt bármilyen irányban a gyerekkel. Bármikor felmerülhet ennek a vádja, és az is éppen elég nagy baj.

2022. dec. 7. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Tanítóként órakeretedben van a korrepetálás. Ott zárkóztasd fel a gyereket.

"Saját gereket" nem etikus pénzért tanítani még suli után.

2022. dec. 15. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!