Sok esélyem van bekerülni a megjelölt gimnáziumi osztályomba ha 32 főt vesznek fel és 33. vagyok a felvételi rangsorban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 18:10
2/13 anonim válasza:
Sok esélyed van. Hiszen nem biztos, hogy az előtted lévő 32 ember mindegyike első helyen jelölte meg az iskolát.
3/13 anonim válasza:
Jók az esélyeid, hiszen nagyon minimális az esély, hogy mindenki oda fog menni. Ha már egy ember nem első helyen jelölte meg ezt az osztályt, akkor meg bent is vagy.
4/13 anonim válasza:
Ezzel kifejezetten jó esélyed van, szinte biztos hogy felvesznek. Engem jelentősen rosszabb esélyekkel vettek fel anno.
5/13 anonim válasza:
Ennél jobb esélyed nem igazán lehetne, szerintem simán felvehetnek.
6/13 anonim válasza:
Itt rákereshetsz a korábbi évek felvételi statisztikáira.
8/13 anonim válasza:
99%, hogy felvesznek, ha nem is 100.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
(Kivéve az első válaszoló, őt nem igazán tudom mire vélni.)
2022. márc. 12. 09:07
10/13 anonim válasza:
99,9999%. :) olyan kb sehol nincs, hogy mindenki azt jelölje elsőnek. Tavaly a gyerekem 16 fős tagozatnál 17. volt az ideiglenesen, a végleges listán pedig 1. bekerülő lett. Szerintem nàlad is végül egyszámjegyű helyezés várható a végleges listán! Gratulálok! Hátradőlhetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!