Orvosi karon továbbra is kötelező lesz a COVID elleni védőoltás?
18: azért, mert ő úgy döntött, hogy más úton módon fogja megvédeni a társait (izoláltan él otthon, társaságban maszkot ffp hord, ami legalább olyan hatékony, mint az oltás). A probléma nem az oltást nem kérőkkel van, hanem a vírustagadókkal. Pl. fogd fel úgy, hogy egy párhuzamos univerzumban a túlnépesedés miatt nem lenne szabad reprodukálódnunk. Ezért kötelezően szedni kellene a fogamzásgátló tablettát. Azzal van a gond, aki inkább az óvszert vagy a spirált részesíti előnyben a tabletta helyett vagy azzal, aki nem is védekezik?
Ha valaki nem az oltással akar védekezni (és másokat megvédeni), hanem a maszkkal vagy egyebekkel, akkor azt miért nem lehet elfogadni?
Az egészségügyi kockázat pedig csak 1 dologra korlátozódik le: olyan heves allergiás reakció valamelyik hatóanyagra, ami anaxilaxiát provokálna ki.
Holott te is, és én is, mindketten pontosan tudjuk, hogy ennél sokkal szélesebb a paletta. De nem, a politikusok részéről (akik nem orvosok) nincs se kompromisszum, se empátia.
#29! Pont ez az, hogy hivatalosan nem létezik (vagy nem létezett) olyan igazolás, mely szerint az illető NEM OLTHATÓ, semmilyen betegséggel. Amikor bevezették a kötelezőt az egyetemeken, egészségügyben stb., egyedül a kismamák kaptak HALASZTÁST. A doki max.azt mondhatja, ő nem ajánlja, de ha orvosira akarsz menni, be kell oltatnod magad, úgyis saját felelősségre megy, aláíratják. Szóval nem kicsit gusztustalan. Szerencsére nekem nem volt olyan munkahelyem, ahol kötelező lett volna, de ha lett volna, se oltatnék. Suli, munkahely millió van, egészségem csak egy.
(A házi orvosomnak betűznöm kellett az autoimmun betegségem diagnózisát, mert sose hallott róla, vagy már elfelejtette az egyetem óta eltelt 30-40 évben. Biztos nagyon képben van, hogy egy kísérleti szer, hogy hat egy sosem hallott betegséggel rendelkező ember szervezetére 🙄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!