Valahol össze van foglalva, hogy mit kell tudnom a középszintű matek érettségihez?
Vagy ha tudom a kémiát emelt szinten, tudok matekból mindent középszinten?
Mert akkor meg az emelt matekot szeretném tudni, hogy ahhoz mi kell. Esetleg ti le tudjátok ide írni?
Százalékszámítás, halmaz feladatok, szöveges válaszos feladatok, grafikonok, ennyi rémlik hirtelen a tavalyiból.
Én rettegtem tőle mert sik hülye voltam mindig de 4 pont híján hármas lett és a nehezebb feladatokat sikerült megoldanom hibátlanul.
Annyi még, hogy azt hiszem két részre van osztva, az első 45 perc a második talán egy és fél óra, abban szovegesek vannak az elsőben meg tört, százalék, valószínűség számítás(az a másodikban is) és mindenképpen rá kell menni minden egy két pontos feladatra, azzal is nagyon sok pontot szerzel ha csak adatokat kiírsz vagy a függvénytáblából képletet. Sőt, ezzel már kettes lehetsz, csak tudd hol van minden. A második részben minimum egy feladatot tudj, azzal már siker de ott is mindenhol írj ki adatot és megleszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!