Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy motiváljam magamar hogy...

Hogy motiváljam magamar hogy olyat tsnuljak ami egy csöppet nem érdekel?

Figyelt kérdés

Nemtudom ti hogy vagytok vele de a biosznak a szövetes része illetve a kémia olyan szinten nem vonz, hogy még megtanulni is alig vagyok képes (ezekkel szemben a fizikàt értem is és imádom is)

A biosz, kémiánál tudom hogx nem a tanár a rossz mert ő nagyon aranyos és nagyon jól magyaráz de egxszerűen nem tudom rávenni magamat hogy meg tudjam tanulni (valahogy csak összehozok egy 4est àltalában mert a dogák olyan egyszerűek hogy vanhogy a 3.os öcsém is 5ösre írnà) de ha felelünk természetesen 5 kérdésnél többet kérdez

Valami ötlet? Előre is kószönöm:)

2022. nov. 20. 14:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Telefonon nem tudok írni elnéz×st , sokan szóvátették már de amúgy 4,77es àtlagom van abból is
2022. nov. 20. 18:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem nem érdekel, nálam az a minimum, hogy kétszer is átolvasom azt, amit nyilvánossá teszek. Persze ez csak igényesség kérdése.
2022. nov. 20. 18:08
 13/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem arra vagyok kíváncsi hogy mennyire tudatlan vagyok meg hogy nem tudok helyesen írni én csak azt kérdeztem hogy hogy tudok ugy megtanulni valamit ami nem érdekel de hát jólvan ezek is hasznos informàciók
2022. nov. 20. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

"Egyebkent csak ugy szólok"

13 hiba van csak ebben a mondatodban.

2022. nov. 20. 18:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg semmi tipp a bioszhoz?
2022. nov. 20. 18:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

De, van.

Több, mint 10 éve ezen a fórumon kiválóan összeírtuk ezeket.

Jó páran hálálkodtak utána.

Talán még meg lehet keresni.

Persze nem az egyébben.

2022. nov. 20. 18:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Más irányú iskolába nem opció átmenni, mégpedig olyanba, ahol ilyen tantárgyak nincsenek? Nézz utána, hátha akad...
2022. nov. 20. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:
#18 a speciális iskolákra célzol? Xd
2022. nov. 20. 19:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Olyan iskolákra célzok, amik Neked megfelelnek. Gondolom, hogy egy bányászati technikumban (ha még van) nem kell biológiával foglalkoznod.
2022. nov. 20. 20:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Egyébként nem, nem opció nekem ez tökéletes csak a biosz tanulással van a baj de valahogy nehezen mindig megoldom csak gondoltam kíváncsiságból kérdezek ötleteket hogy ki higy csinálja, helyette vitát generáltam dehát ez is kell
2022. nov. 20. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!