30evesen késő elkezdeni az orvosit?
Hát ha téged nem zavar, hogy 40 éves korodig egy fillért nem keresel és teljesen kiszolgáltatott és röghöz kötött leszel.
Nem értem ezt a sok megkésett orvosos kérdést. Ez valami kapuzárási pánik, hogy kinézitek a legszopóbb szakot és azzal akartok kínlódni ahelyett, hogy valami konstruktívabba és reálisabba fektetnétek?
Lehet menni egyetemre 30 évesen, nem arról van szó, de nekem már leszáradt volna a képemről a bőr, ha ennyi idősen másnak kellene pesztrálnia, mert semmi realitásérzetem azzal kapcsolatban, milyen volumenű dolgokat akarok.
Igen, késő. Lehet lepontozni.
Negyven pár éves leszel mire kezdő orvos leszel. Itthon szarér-hugyért.
Mire lesz egy valamire való tapasztalatod 50 valahány vagy. Ez már az életnek bőven a "levezető" szakasza. Már erősen a "B" oldal forog.
Sosem értettem ezeket a túl késő vagy korai kérdéseket. Az, hogy 30 éves vagy azt jelenti, hogy amióta megszülettél ennyiszer kerülted meg a Napot.
Ha neked vagy a családodnak anyagilag nem megterhelő és időd is van rá, akkor miért ne? Csináld. Legrosszabb esetben nem fog menni és otthagyod.
És akkor fizetheti vissza a 2-12 millió forintot. Jah.
Nőjetek fel inkább, az sokat segítene.
Nem értem a lepontozást. Ha a kérdezőnek ilyen ambíciói vannak akkor feltételezem, hogy megvan hozzá a kellő hátszele, akkor pontosan mi a gond? Miért törvényszerű, hogy 20 és 30 éves kor között kell megvalósítania önmagát? Közel sem biztos, hogy ő követni szeretné az általános családmodellt, ha neki így jó hát csinálja.
(4-es voltam)
Senki sem a családmodelről pofázott. A hátralévő életének a jelentős része kuka. Senki sem 50 évesen akarja az életét elkezdeni építeni.
"Legrosszabb esetben nem fog menni és otthagyod"
Meg fizethetsz vissza millió forintokat.
Államira nem jelentkezhetsz, csak fizetősre.
12 félév
Képzési terület: orvos- és egészségtudomány Képzési idő félévekben: 12 félév
+
A szakvizsgáig 6 félév.
40 éves korodra leszel kezdő orvos.
Válassz más egzakt szakot. De mehetsz ápoló képzőbe, vagy orvos asszisztens képzőbe, ha ragaszkodnál a pályához.
Mamahotel, papabank és 30 éves korban választanak pályát?!
Ez már durva kitolódása a kamaszkornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!