Segítség? Tippek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy nagyon nagy problémám ami az hogy nem tudok tanulni. Vagy hát tudok valamennyire. Kifejtem. Tegyük fel megyek 8ra délután 2kor végzek hazajövök és annyira fáradt vagyok hogy nincs erőm semmihez. De tényleg. Most kerültem gimnáziumba és nagyon de nagyon más mint az általános. Nem tudom hogy ez ehhez kapcsolódik e viszont keveset eszek egy nap, 1 szendviccsel megyek be, lehet ezért nincs energiám. De nem tudom mit kéne vinni ami így segít. Van egy osztálytársam aki mindig készül, 5ös szinte mindenből és órán aktív mindig. És egyszerűen nem tudom hogy csinálja. Én is szeretnék ilyen lenni. Ő sportol is melette én nem, lehet ez is számít. Légyszives segítsetek!
2022. nov. 17. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Az, hogy ilyen keveset eszel, egész biztosan nem segít a fáradtságon. Próbálj meg minden nap rendesen reggelizni, és vigyél magaddal tízórait (lehetőség szerint olyasmit, ami egyenletes vércukorszintet tart fenn, pl. teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset). Aztán nem írtad, mennyit alszol... Érdemes odafigyelni, hogy időben menj aludni, legyen meg a napi 8-9 óra, és az ágyban már tényleg csak az alvással foglalkozz, ne pl. a telefonoddal. Ha megfelelő étkezés és alváshigiénia mellett is hulla fáradt vagy, akkor érdemes lenne elmenni a háziorvoshoz, nehogy felderítetlen egészségügyi probléma (pl. pajzsmirigy-betegség vagy vérszegénység) álljon a háttérben. Akárhogy is, remélem hamar rendbejössz!
2022. nov. 17. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én, amióta gyalog járok egyetemre, sokkal jobban tanulok, mint amikor busszal, autóval jártam. Sokat számít az, hidd el. Kezdetben nagyon nehéz előbb felkelni, de mostmár tök szuper minden.
2022. nov. 18. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!