Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Terhesen fogok érettségizni,...

Terhesen fogok érettségizni, mennyire ítélnek majd el a tanárok? Lehúzzák majd a jegyem?

Figyelt kérdés
A középiskolám megvan, csak az érettségit halasztottam orvosi okok miatt. (Azóta egy szakmát letettem, de ennek nem mertem nekifutni). Most a pici előtt gyorsan le akarom tudni, mert mellette nem ezzel akarok foglalkozni.

2022. nov. 16. 03:21
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem lehet igy elore, a te konkret esetedre megmondani, de minden valoszinuseg szerint korrektul fognak hozzad allni. Jegylehuzast ugy tudok csak elkepzelni, h ul a bizottsagban valaki, aki mar regota szeretne gyereket, es nem jon ossze neki, es tele van ezzel kapcsolatban fajdalommal, irigyseggel. Ez azert nagyon nem gyakori. Raadasul az erettsegi jegyet nem egy ember donti el, lennenek a bizottsagban boven az o szava ellen. Az irasbelinel egyaltalan nem jatszik szerepet a terhesseg, szobelin pedig szerintem inkabb egyutterzoek es erdeklodoek lesznek, mint hogy negativan megkulonboztessenek. Legalabbis en ezt remelem. Neked ugyanugy kell teljesitened, mint annak, aki nem var babat, nekik meg ugyanugy kell osztalyozniuk teged, mint ha nem lennel terhes.
2022. nov. 16. 03:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fognak, ők is emberek ne aggódj ügyes leszel
2022. nov. 16. 05:41
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehúznak, inkább segítenek. Ne aggódj.
2022. nov. 16. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, nem 18 éves vagy már, nem hiszem, hogy felnőtt nő esetében fennakadnának ezen.
2022. nov. 16. 08:23
 5/5 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem, ha látszódik akkor inkább segíteni fognak.
2022. nov. 16. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!