E-learning kresz tanfolyamot végzek. Lejárt már egyszer a tanfolyam ideje (ami alatt az online otthoni kresz vizsgát le kellett volna tennem). Hányszor lehet megújítani?
Figyelt kérdés
Szóval be volt fizetve, volt kb fél évem tanulni (nem tudom pontosan hány hónap) sajnos rajtam kívül álló okokból nem tudtam ezzel foglalkozni az idő viszont ment.
Mikor lejárt az x hónap én újra befizettem (csak 10 000 forintot kellett fizetni és még egy hónapig tanulhattam)
Viszont ez is lejárt mert egy hónap alatt nem értem a végérre.
Meg lehet megint újítani egy hónapra vagy most már a tanfolyamot újra be kell fizetnem az elejétől?
2022. nov. 16. 01:08
1/2 anonim válasza:
Kaptál bármilyen szerződést? Abban benne kell legyen ennek is a feltétele.
2/2 anonim válasza:
Addig újíthatod, amennyiszer akarod. De vigyázz, mert a kresz tanulásnak is van időkorlátozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!