Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kovidosként maszkban menjek...

Kovidosként maszkban menjek szóbeli érettségire?

Figyelt kérdés

Azt nem tehetem, hogy nem megyek be. Már nem tartják a távolságot, a korábbi egészségügyi előírások tudomásom szerint már nincsenek érvényben.

Még attól tartok, hogy maszkban nem hallják akit mondok

2022. nov. 4. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha beteg vagy, ne menj sehova, ne fertőzd meg a többieket!
2022. nov. 4. 13:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz meg az érettségim, ha érvénytelen a szóbeli
2022. nov. 4. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Covidosként akkor se menj! Legyen már felelősséged vazze...
2022. nov. 4. 13:48
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Ilyenkor fel kell hívni a megfelelő számot tesztet kell kérni és ha az pozitív, akkor be kell küldeni a tesztet egy orvos által kiállított, aláírt és lepecsételt hivatalos-hiteles papírral, és ilyen esetben az iskola köteles új időpontot adni. Szerintem.

Mivel arról nem tehetsz, hogy COVID-os lettél, ezért nem eshet azonos elbírálás alá, mintha szimplán nem mész be.

De mindenképp kell valami papír.

2022. nov. 4. 13:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Még van 5 nap a vizsgáig, nem tudom, hogy addigra lesz e relevanciája a negyedik válaszoló által írt procedúrának. Abban reménykedek, hogy még meggyógyulok addig. Nem vagyok rosszul, csak köhögök.

Ha a vizsga előtti 3 nap még az otthoni teszt kimutatja a vírust, azután attól fogok tartani, hogy elég lesz e ez az idő igazolni a betegséget

2022. nov. 4. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Hidd el, megértik majd, sokkal nagyobb gáz, ha krákogva odamész, és megfertőzöl másokat. Teljesen mindegy, te hogy vagy, akinek átadod, az nem biztos, hogy csak kis köhögéssel megússza...
2022. nov. 4. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Én nem húznám az időt, felhívnám a sulit, a titkárságot, vagy a portát, nyilván nem az igazgatót, és közölném a hírt, hogy PER PILLANAT covidos vagyok.

Ehhez nem kell orvosnak lenni, mindenki tudja, hogy csak a nagyon gyenge immunrendszerű, más betegségekkel is rendelkező, legyengült, főleg idős betegek azok, akik nem élik túl, VISZONT nem játék, nem lehet félvállról venni, és nem engedhető meg az, hogy bemenj és lefertőzz x érettségizőt és x érettségiztető tanárt.

Nem várnék, mert ha csak simán nem írod meg, akkor alapból egyes és pótvizsga, ha viszont jelzed a szitut, akkor a második nekifutás nem szabad, hogy pótvizsgának számítson. (merthogy nem volt első vizsga)

Igazolás mindenképp kelleni fog.

Szóval én MOST, sürgősen telefonálnék a sulinak. Aztán majd mondanak valamit. Nyilván nem azonnal és nem a titkárnő vagy a portás szava lesz a döntő, de akkor mederbe kerül a dolog és hivatalosan elindul az ilyenkor szokásos eljárás. Nyilván nem te leszel az első.

Sok sikert!

2022. nov. 4. 14:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. nov. 4. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
7. vagyok. Szívesen.
2022. nov. 4. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Elvileg fel nem róható ok esetén lehet ismételni abban a vizsgaidőszakban. Ha ez nem így lenne, és tavaszi időszakban felsőoktatásba is jelentkeztem, akkor őszinte leszek, nem hagynék ki egy évet azért, hogy tünetmentesen , vagy enyhe tünetekkel ne fertőzzek meg valakit coviddal, egy pozitív otthoni teszt után. Ebola, vagy fekete himlő esetén igen, covidnál nem. De ha megoldható még most ősszel, és/vagy annyira nem sürgős, akkor azért maradj otthon.
2022. nov. 4. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!