Hogyan álljak neki a tanulásnak?
Figyelt kérdés
December 9-en lesz pénzügyi számvitelből modulzáró vizsgám a Pentánál, de egyszerűen nem tudom hogyan álljak neki. Mivel érdemes kezdeni? Gondoltam, hogy visszanézem először az online órákat, de teljesen tanácstalan vagyok.2022. nov. 1. 17:13
1/15 anonim válasza:
A Pentánál van modulzáró, amire tanulni kell? :I Én november végén kezdem a képzést, hát..
2/15 anonim válasza:
Szia! Hogy sikerült a vizsgád? Én majd márciusban vizsgázom pénzügyi számvitelből.
3/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Még nincs eredmény, de szerintem sikerült.
2022. dec. 14. 11:17
4/15 anonim válasza:
Az jó akkor! Végül hogy készültél a vizsgára?
5/15 A kérdező kommentje:
Az előttem vizsgázók mondták, hogy szinte majdnem ugyanaz volt a vizsga, mint a feltöltött minta. A tanár is mondta, hogy az online órákkal is meg lehet csinálni, így ezekre hagyatkoztam.
Többször is megcsináltam a minta feladatsort és az online órákat is többször megnéztem.
2022. dec. 15. 11:27
6/15 anonim válasza:
Köszönöm! Akkor nem olyan vészes a vizsga ha jól ertelmezem?
Még van több mint 2 hónap de már most rettegek tőle 😬
8/15 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, 82% lett.😀
2023. jan. 5. 21:46
10/15 anonim válasza:
Szia! Vizsgáztál már elemzéséből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!