Nyelv érettségit később is le ehet tenni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel:
Ha idén megbukok csak németből, és minden másból átmegyek, akkor mondjuk jövőre érettségizhetek angolból?
Angolt soha nem tanultam iskolában, mégis jobban tudom, mint a németet. Lehet ilyent?
2010. szept. 28. 16:27
1/5 anonim válasza:
nem engednek érettségire ha megbuksz bármiből
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Mostanában változott meg.
2010. szept. 28. 16:46
3/5 anonim válasza:
úgy érted, hogy érettségin buksz meg belőle? mert akkor természetesen vizsgázhatsz újra jövőre. sőt kell is, mert érettségi bizonyítványt csak akkor kapsz, ha mind az 5 tantárgyad megvan. addig neked hivatalosan nincs érettségid, amíg nincs meg a nyelvi. így egyetemre se jelentkezhetsz...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de itt nem az a kérdés, hogy vizsgázhatok-e újra, hanem egy olyan tárgyból, amit eddig "hivatalosan" nem tanultam.
2010. szept. 28. 19:40
5/5 anonim válasza:
Lusta vagyok utánanézni, egyébként az érettségi vizsgaszabályzatot kell keresni, de szerintem érettségi bizonyítvány megszerzése előtt csak osztályozóvizsga után lehet egy iskolában nem tanult tantárgyból érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!