Miért van az aki reggel késett 10 percet az nem kap hiányzást, aki wc miatt nap közben késett az kap beírást?
Ha önhibán kívűl késik a busz vagy a vonat, de a lehető leggyorsabban igyekszik beérni az órára, akkor miért büntesse??
Nálam is volt olyan, hogy kolis voltam. Koli bezárt bizonyos okok miatt (nem is emlékszem már miért), szóltam a tanáromnak, hogy a lehető legkorábbi vonattal jövök, de úgy is késni fogok 5 percet, ha pontosan jön a vonat. De most ezzel mit kezdjen?? Kolis voltam és okkal. Kb 100kilóméterre laktam a sulitól, 2szer kellett átszállni, rossz volt a csatlakozás is. Késtem 5-15percet, nem írtak be, mert nem én tehetek róla. De előtte ha késtem 1percet napközben óráráról vagy az első óráról amiért helyi vagyok, egyből írták az 1 perceket is.
"Előbb induljon el 🤷"
Azt értsd meg, hogy aki tömegközlekedéssel jár az általában nem tud 10 perccel korábban elindulni hogy 10 perccel hamarabb beérjen. Nekem 7 perccel órakezdés előtt ér be a járatom. Ez általában pontos, de néha nem. Ha korábban akarnék menni, több mint egy órával becsöngetés előtt kéne érkeznem, mert átszállással együtt egyszerűen nincs a kettő között járat. Nem fogok minden nap 70 percet várni az első órám előtt, csak azért hogy havonta egyszer-kétszer ne késsek pár percet, ha esetleg mégsem érne be időben a busz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!