Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Normális ha hetedikben ölelget...

Normális ha hetedikben ölelgetnek a tanáraim?

Figyelt kérdés
Van két női tanárom akik majdnem minden nap ölelgetnek(nemcsak engem mindenkit).Nemtudom hogy ez mennyire normális hetedikben vagy hogy ez másik iskolákban hogy van. Én mindig vissza ölelek. De valamikor már idegesít pl: amikot hajamat túrják a kezemet simogatják. Engem nem annyira zavar mint másokat. Van olyan akit már ölbe is vett az eggyik. Ez mennyire normális. Kell-e szólni valakinek vagy ez oké?

2022. okt. 23. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem sose vót. Még alsóbb osztályokban sem.
2022. okt. 23. 10:48
 2/7 anonim válasza:
89%
Ilyen nincs!
2022. okt. 23. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtti mesedélután? :-)
2022. okt. 23. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Engemet sem molesztaltak női tanáraim :-(
2022. okt. 23. 11:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg ez van
2022. okt. 23. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Össze kellene fognotok, és megmondanotok, hogy ez titeket zavar.
2022. okt. 23. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj kitérni az ölelés elől. Lépj egyet hátrább, amikor ölelni akar, akkor észreveszi magát. Így akarja megszerettetni magát a gyerekekkel? Lehet.
2022. okt. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!