Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Okj-n is szívatják az embert?

Okj-n is szívatják az embert?

Figyelt kérdés
Ott akarom hagyni az egyetemet, többek között emiatt is. Szakmát tanulnék inkább. Szakmai vizsgákon mennyire szivatják az embert? Ott is az a rendszer, mint egyetemen?
2022. okt. 21. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
OKJ már nincs...
2022. okt. 21. 10:48
 2/7 anonim válasza:
100%
Én pénzügyet tanulok estin, okj jellegű. Én szeretem, nagyrészt beadandókat kell csinálni meg néha van ilyen kisebb dolgozat szerűség, velünk rendesek és figyelembe veszik, hogy nagyrészt munka mellett csinálja ezt mindenki, de gondolom ez suli függő. Januárba lesz egy vizsgám ami nagyobb, plusz jövőre az okj vizsga. Szerintem függ attól, hogy milyen szakra mennél, hova stb, de valamennyivel szerintem mindenképp lazább az egyetemnél.
2022. okt. 21. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Autószerelő
2022. okt. 21. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Az nincs okj-n.
2022. okt. 21. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahol a tanfolyam mindenki számára fizetős, és magáncég csinálja, (tehát nem állami mint egyetem, közoktatás) ott MINDENKIT is átrugdosnak aki befizette a képzés árát. Hisz ha nem így lenne, nem jönnének a diákok...
2022. okt. 21. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a cél, hogy rossz eredménnyel zárjak egy szakmát, csupán nem akarok megszakadni a tanulásban, inkább azt a bizonyos arany középutat szeretném megtalálni. Egyetemen ez nem mindig egyszerű, s belefáradtam a harcba, úgy érzem. Persze nem sajnálkozás akar lenni, inkább egy beismerés.
2022. okt. 21. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkább olyan képzést végeznék, ami nem nehezebb egy emelt érettséginél, nyelvvizsgánál. Nem tudom egy autószerelő szakma ezekhez hol áll.
2022. okt. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!