Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nagyon szorongok több...

Ha nagyon szorongok több ember előtt előadni, akkor húzzak le pár felest előtte?

Figyelt kérdés
Egyetemen hétfőn kéne előadnom. Menjen le pár whiskey? Tudom a korlátaimat, nem leszek seggrészeg.
2022. okt. 21. 09:21
 1/6 Kólauborkával ***** válasza:
76%

Egyet, ha tudod, hogy nem üt nagyot, az segíthet.

Egy idö után megszokod, mármint az elöadást, bár a lámpalázam sosem múlt el.

2022. okt. 21. 09:31
 2/6 anonim válasza:
62%
Nyugodtan megihatsz egy üveggel is. Ha már ilyen fiatalon ez a megoldás mi lesz később? Mi leszel ügyvéd vagy esetleg orvos? Majd egy szívműtét vagy tárgyalás előtt is bepiálsz, mert ideges vagy?
2022. okt. 21. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
NE!
2022. okt. 21. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb, ha beveszel egy MagneB6-ot, ez nekem a jól bevált módszerem. 20 perccel előbb vedd be!

Inni ne igyál, mert piaszagú is leszel és inkább árt, mint használ.

2022. okt. 21. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kipróbáltam ezt. Úgy melléléptem a pulpitusnak, hogy csak úgy csattant. Mindenki sírt a röhögéstől velem együtt, de azért még egyszer nem csinálnám meg. Szerencsére nem jöttek rá, hogy spicces voltam és nem ügyetlen.
2022. okt. 21. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Inkább magadat húzzad le. A WC-n!

Aki ennyire nyámnyila, és még önkontrollja sincsen, hogy mégis összeszedje magát, az nem való egyetemre! Mi lesz majd a záróvizsgán?

Aki egyetemre megy abból vezető értelmiség lesz... elvileg. Ehhez hozzátartozna az is, hogy merjél emberek előtt felszólalni, elvégre vezető beosztást kéne majd betöltened...

Valamint a gyakorin sírni, meg tanácsot kérni nem önálló problémamegoldó képességre utal. Hoppá, még egy skill, ami neked hiányzik.

Az alkoholról meg egyéb függőségekről pedig annyit, hogy véleményem szerint a gyenge emberek módszere.

2022. okt. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!