Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen is lenne olyan...

Egyetemen is lenne olyan tanár, aki átrugdossa a hallgatókat?

Figyelt kérdés
Azt hallom, hogy bár nagyon kevés az ilyen, de akad 1-2, aki nem sz.rozik, ha kb. megszólal a hallgató, akkor megadja neki a kettest. Én azért ezt nehezen hiszem el, bár soha nem jártam egyetemre.
2022. okt. 20. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen.

1., Egyetemi tanárok sem szeretnek bejárni pótvizsgára, az nekik is a nyarukból megy. Ez amúgy már általános iskolában is igaz, inkább átrugdossák, mint hogy be kelljen miatta jönni augusztusban.

2., Szerintem túl sok ember kap diplomát. Pont hogy az a jellemző, hogy boldog-boldogtalant átrugdosnak, akiknek még az évfolyamtársaik szerint sem kéne diplomát kapniuk.

3., Sokszor van, hogy a tanárok nem sz*roznak azzal, akiben nem látnak potenciált. A törekvő hallgatókat úgyis hívják majd diákműhelybe, doktorolni stb. A többit átengedik 2-esekkel, mert addig sem velük kell foglalkozni, hanem az értelmesekre szánhatják az idejüket.

2022. okt. 26. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
*doktorálni
2022. okt. 26. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Milyen egyetemekre jártok, te jó ég. Nálunk első évben kihullott a 60-70%-a a brigádnak és lehet keveset mondtam.
2022. okt. 27. 03:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

És ez hogy a fszomba jön ide? Attól, hogy vannak tárgyak, amin keresztbeszopod magad, nem lehetnek tárgyak, amiken mindenkit átrugdosnak?

Nálunk is kihullott első évben a többség. Ettől még volt olyan tárgyunk, ahol a tanár hangosan bejelentette, hogy ő most egy fél órára kimegy, mert dolga van, szabad utat adva a puskázásnak.

Tudta, hogy keveseknek lesz hasznos a tárgy a szakmában, nem erőltette. Pont.

2022. okt. 27. 04:34
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Mega vicc.

2022. okt. 27. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!