Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 11-dikes vagyok és nagyon...

11-dikes vagyok és nagyon félek az éretségitől pedig még van 1 évem odáig és már majd megőrülök hogy semmivel nem tudom elmulasztani a félelmet ezért kérdezem hogy nehéz letenni azt a szarságot?

Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Én idén érettségiztem, minden 90% feletti (mondjuk az igaz, hogy nincs közte kémia meg biosz emelt és hasonló finomságok)

Te 2024-ben fogsz sorra kerülni, akkor már mindenképpen az új rendszer lesz - lehet nehezebb, lehet könnyebb

2022. okt. 15. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen nyelvi ismeretekkel és hozzáállással igen, nehéz.
2022. okt. 15. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokat továbbengedtek nálunk, akik agyon ekizték az agyukat. 4 éven keresztül rugdalták át őket kettesekkel. És állítólag ez a megye legjobb szakközépje...

Nyugodj le. Ki lesznek adva a tételek, vannak FB csoportok, ahol minden tétel fentvan. A szóbelire meg lesz egy hónapod.

Én is görcsöltem, de a matekon kívül minden ötös lett.

2022. okt. 15. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy cucc az érettségi, nem tudom most is így van-e, de annak idején, mikor én tettem le, 20%-tól már megadták a 2-est.
2022. okt. 15. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

#4, az jó régen lehetett, már jó ideje 25% a határ.

Kérdező, ennyire nem kell idegbe verni magadat, ha csak 1-1 hetet készülsz minden tárgyad írásbelijére, akkor is bőven megvan a kettes-hármas, ha jók az alapok, akár a négyes is.

2022. okt. 15. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
5, hát elég régen, igen, 12 éve
2022. okt. 15. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ahogy 1# írja, új rendszerben fogsz vizsgázni, de én javasolom, hogy nézegess bele az előző évek érettségi feladataiba:

[link]

Hátha lenyugtat

2022. okt. 17. 08:24
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki valaszát nme stresszelek már annyira :)
2022. okt. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!