Rajzórára önismereti témakörben milyen zenét vihetnék be gyerekeknek? Miközben rajzolnak a háttérbe kellene valami. 4. osztályosok
Figyelt kérdés
Örülnék egy-két öltetnek.:)2022. okt. 10. 09:42
1/5 anonim válasza:
Gimi negyedik vagy általános iskola?
Satie nekem mindig olyan, mintha egy pszichológus ülne mellém:
Kontroll Csoport: Nem én vagyok:
Bár ha a szövegre figyelnek, akkor nem magukra figyelnek.
Latinos háttér: [link]
Bár azt is megkérdezheted, hogy ők mit szeretnének hallgatni közben. Szavazzák meg, és a sorrend a szavazataikból áll össze.
2/5 A kérdező kommentje:
Általános iskolások. De igazából értelmileg akadályozott tanulók. Szóval valami gyerekdal feküdne a legjobban.
2022. okt. 10. 10:30
3/5 anonim válasza:
Ha kicsik, ráadásul értelmileg nem épp átlagosak, akkor én inkább valami komolyzenét vinnék be nekik. Mozarttal próbálkoznék első körben, de ha bírják, akkor Beethoven vagy akár Chopin is jó lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, van egy autista is, aki érzékeny nagyon a magas, vékony hangokra.
Azért köszönöm a tanácsot
2022. okt. 10. 10:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!