Ezt már most elkezdhetem?
Figyelt kérdés
Jelenleg másodéves gimnazista vagyok de eközben elkezdhetnék már készülődni jogi karra?2022. okt. 6. 08:42
1/6 anonim válasza:
Nwm tudsz készülődni. Tanulj jól és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Szerintem gimnáziumba tanuld meg a gimnáziumi dolgokat, teljesen fölöslegesen tanulsz olyan dologra ahova még fel sem vettek.
Gimnáziumban legyen meg az erős alapod, ahhoz hogy azokkal később ne legyen gond.
3/6 anonim válasza:
Úgy készülődj, hogy megnézed milyen érettségiket kell tenned és ami kell a sok ponthoz pl.: Töri, Magyar, Nyelvek azon tárgyaknál kifejezetten jó eredményeket szerezz
4/6 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Most tanulj jól de kísérd figyelemmel a felvételi eljárás változásait, mert 2024-től más feltételek lesznek a bejutáshoz.
5/6 anonim válasza:
Jogi karra nem kell készülni. Inkább élvezd ki amíg középiskolás vagy, mert a jogon nem sok életed lesz sajnos a tanulás mellett.
6/6 anonim válasza:
Magára, a jogra nem igazán tudsz készülni, de az érettségire igen, ami nagyon fontos!
Történelemből ÉS magyarból vagy egy idegen nyelvből kell leérettségizned, egy érettségit pedig emelten kell teljesítened ezek közül:
(Ugyan a felvételi rendszer némiképp változni fog, de nem hinném, hogy a jogi kar esetében ez sokat változna.)
Természetesen, olvasgathatsz a témában, de inkább a felvétire/jelenlegi tanulmányaidra kellen jobban ráhajtanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!