Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek volt már hasonló helyzete?

Kinek volt már hasonló helyzete?

Figyelt kérdés

Jártatok-e már úgy esetleg, hogy a suliba kaptatok egy házit/beadandót/esszét stb a lényeg hogy otthon végezhető feladatot, és mikor beadtátok, akkor nem hitte el az adott tanár hogy tényleg egyedül végeztétek segítség nélkül?

Kaptam most egy érettségi feladatot (gyakorlati szövegalkotás), és tényleg olyan jóra összehoztam hogy szerintem kifogásolhatatlan. Mindig is jól tudtam fogalmazni és jól használom a szakkifejezéseket, a nyelvet. Tudom, hogy adott helyzetben milyen stílusban kell megnyilvánulni.

A tanárom ismeri egyébként a képességeim nem arról van szó, csak ő tipikus olyan, hogy szeret mindenben pontosítani, kijavítani. És ezzel szerintem teljesen meg lesz elégedve, így lehet gyanús lesz neki, furcsállni fogja hogy tényleg nem néztem-e segítség után hanem teljesen magamtól oldottam meg. Szerintem meg fogja kérdezni hogy használtam-e az internetet vagy néztem-e segítség után. És ez olyan kellemetlen és fura, hogy tudod te csináltad egyedül és kérdőre vonnak. Bizonyítani kell az igazat. Azért meg nyilván nem fogom visszafogni magam, hogy elhigyje azt, hogy egyedül csináltam :D

Tehát ti jártatok-e már hasonlóan? Nem olyan fontos amúgy, csak ez egy olyan felmerülő téma nálam, ami érdekel.

2022. okt. 2. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Nem, sosem képzeltem meg előre azt magamról, hogy túl tökéletes vagyok...

Pedig a tanárunk minden irodalom temazarobol kiemelté a legjobbat és a gimi alatt az én eseteimből került közéjük a legtöbb.

Kicsit vegyél vissza, ha mégis megvádolnak, majd ráérsz magyarázkodni, de valószínűbb, hogy egyszer rendes p*fára esés lesz a vége.

2022. okt. 2. 17:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de te nagyon félreértelmezted az írásom. Meg sem gondoltam volna hogy ebből egy embernek majd az jön le, hogy ezzel beképzelt lennék és tökéletesnek gondolnám magam. Sok a rosszindulat, az biztos..

Azért hoztam ezt fel, mert korábban már egyszer előfordult velem ilyen, nem a levegőbe beszélek.

Egyszer már töriből volt velem hasonló, hogy ahogy olvasta a beadandóm a tanárunk, megkérdezte, hogy ezt teljesen egyedül csináltam vagy kinéztem valahonnan. Teljesen megértette hogy egyedül csináltam, csak elmondta, hogy ritkán tapasztal ilyen feladatmegoldást a diákoktól, mert nekem nagyon helyes összefüggéseim, észrevételeim voltak, jó megfogalmazásban. Korábban fel sem merült bennem ilyen hogy majd kételkednek-e a munkámban mert nem tartottam tökéletesnek csak szimplán kihoztam magamból a legjobbat, mint mindig, nagyon maximalista vagyok. Ennek alapján gondolok már előre ilyenre.

Nem értem, hogy láthatja valaki ilyen rosszindulatú szemszögből a kérdésem. Nem gondoltam volna, hogy ezért valaki támad.

2022. okt. 2. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!