Tanítónő tökönrúgta a kisfiút. Szerintetek ez így rendben van?
Azért kérdezem, mert még csak ki se rúgták. Én mindig azt mondom, hogy a tanár mércéje mindig a diák, szóval lehet szidni azokat a csúnya diákokat, de nem véletlen, hogy X tanárral "csúnyák", míg Y tanárral semmi bajuk. Ezt azért érdemes átgondolni.
Szerintetek nem kéne azonnal kirúgni az ilyet? Ez valóban tanár (tanító)?
Kedves kérdező!
Az írásodból látszik, hogy te még pedellusnak sem mehetnél el egy gimibe. Jó, ha a nyócat elvégezted valahogy.
19:21
de nem arról van szó, hogy kell-e fegyelmezni, hanem könyörgöm, mi ez már, hogy tökönrúgja a 9 éves srácot ?? hol élünk? úgyhogy bármit is tett, egyértelműen nem tanárnak való aki csak így tudja ezt rendezni
19:21
na de látod, mit mondasz? te is azt mondod, hogy bizony a tanáron múlik az egész!! nem?
"mi ez már, hogy tökönrúgja a 9 éves srácot ?? hol élünk? úgyhogy bármit is tett, egyértelműen nem tanárnak való aki csak így tudja ezt rendezni"
A te gyerekedet bántalmazza egy ilyen kis szemét mit csinálsz? Mert bezony ez egy hazug tróger és hogy honnan van a nevelés az is látszott a riportban.
én ezt is értem, és megértem, hog yksi szemétkedő, meg a nevelés is honnan van stb, na de egy tanártól / tanítótól nem éppenez az elvárható lerendezési mód
jaj az ilyen kedves beszólókat, akik mindig kételkednek a tanárságomban, annyira örülök, csak tudnám miért kell mindjárt ilyeneket írni, csak mert valaki nem ért egyet az elgondolásommal, véleményemmel, na ez se semmi, és ezt már többedszer tapasztalom
komolyan ... hihetetlen, de most ne az én tanárságomról beszéljénk, hiszen látom mások ezt amúgy is jobban tudják nálam.
ellenben tehát mi a helyzet azzal, hogy büntetésképpen kirángatja a mosdóba a kisssrácot és tökönrúgja ?? ilyen lenne egy tanár ??
Itt már rég nem arról van szó, hogy egy elvásott kisgyerek....
Nem. Itt már arról van szó, hogy államfők kénytelenek lépéseket tenni ellenetek. Olyan demokratikus állam, mint Franciaország, kiutasítja a romákat. És ha minden ország ezt teszi, hova mentek?
Te figyi, miért nekem teszed fel a kérdést? én nem vagyok se roma, se diák .... nem értelek komolyan, az előző sorozatot pedig nem tudom követni, ne hari, milyen villany uborkásüveg? (ha jól emlékszem, valami ilyesmi volt) lehet h nem vagyok naprakész.
Egy biztos: oké, én egy elég "elit" gimiben vagyok, ahol az elitséget úgy kell érteni, hogy egyértelműen ki van adva úgymond, hogy csakis a diáknak lehet igaza, mert milliomos-csemeték gyűjtőhelye. na most alsó tagozatban még lehet, hogy elmegy ez, de gimis korosztállyal tudod, nagyon valószínű, hogy ez fordítva sülne el, és a diák kifejezetten örülne, ha a tanár "berángatná" a moosdóba, mert úgy elverné, mint a huzat (mármint a diák a tanárt).
És nem magamat fényezem, mert 18 éves diák engem is megfenyegetett szó szerint azzal, hogy "ha arról van szó, magát is megütöm, én nem szórakozok", szóval ezek a mai tizenéves diákok azért nem egészen olyanok mint a régiek, sőt a számtechtanárt mesélték már, hogy többen is kifejezetten megfenyegették, hogy jobb, ha a sötétben nem futnak össze az utcán .... na nem semmi ... és mindezt tűri mindenki, mivel a sok lóvé a diákok szüleitől jön, tehát itt pl. olyan sincs, hogy valakit netán kirúgnának, mert mindenki tudja, hogy előbb repül a tanár, mint a diák (eedigi tapasztalatom is ez ...)
Lényeg, hogy lehet ábrándozni, meg lehet engem elhordani mindennek, csak hogy én nem azt mondom, hogy ezzel egyetértek, hanem ez egy aktuális jelenség, csupán maga a realitás. Kár lenne tagadni. El tudjátok képzelni, hogy egy fegyelmi tárgyalás inkább amolyan ingyencirkusz, de továbbra is mindössze csak a valóság. Akkor miért is ne lehetne róla beszélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!