Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kémia érettségi? Csak 9-10....

Kémia érettségi? Csak 9-10. ben tanuljuk a kémiát így lehet érettségizni? Vagy sokkal többet kellene hozzá tanulnom?

Figyelt kérdés

Ha lehet, akkor idén szeretnék előrehozott érettségit tenni belőle.

Ti érettségiztetek kémiából? Mit érek a kémia érettségivel? mármint merre tudok menni, egyetemen,fősulin hova számít be? mi lehetek utána?(pl gyógyszerész)

Ha nem csinálok kémia érettségit attól még felvehetnek valami kémiával kapcsolatos szakra?

2010. szept. 26. 17:20
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen könyvünk van.Ha valaki ismeri légyszi mondjon róla véleményt, hogy ebből fel lehet-e érettségire készülni.

Előre is köszi:)

2010. szept. 26. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Idén szeretnél érettségizni,most hányadikos vagy?Amúgy egy középfokút biztos hogy le lehet tenni.
2010. szept. 26. 17:22
 3/9 A kérdező kommentje:

10.-es vagyok, és igen idén:)

Legalább is most felvetődött bennem a gondolat, hogy jó lenne:)

2010. szept. 26. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is szerettem volna, de nem engedték, 3 éves lenne, és nem tanultunk, csak alapokat és szerves kémiát, a szervetlent nem...
2010. szept. 26. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:

:S

Hát még idén szeretnék földrajzból is, szóval lehet sok is lenne a kettő együtt..:S

Főleg hogyha sok mindent nem tanulunk órán..:S

2010. szept. 26. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy külön megtanulod a szervetlent... De az nagyon sok munka lenne. A föci viszont jó, sok sikert hozzá! :)
2010. szept. 26. 18:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hát remélem sikerül majd legalább 3asra:D

A kémiával még nem tudom m lesz:S:D

2010. szept. 26. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
válassz faktot, ott felkészítenek az érettségire... az alapoktól kezdve... Egyébként ha jól tudom a gyógyszerésznek is kell biológia érettségi, kémiával mehetsz vegyésznek, vegyészmérnöknek, de nem kizárólagosan ez a feltétel oda sem.
2010. szept. 26. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:

amit egy átlagos gimibe tanítanak elméletet az bőven elég, számolásokat kell kicsit külön gyakorolni. kísérleteknél meg biztos fog segíteni a tanárod. én 2 éve érettségiztem, szerintem nagyon könnyű volt. mondjuk szerintem mind az volt. :-P

először vegyészmérnök voltam vele, de nem tetszett és most matek szakra járok. kémiát színte minden természettudományi szakon elfogadják. így matekon is. szóval rengeteg helyre jó.

és igen, kémia nélkül is felvesznek. pl matek + biosszal is lehet akár vegyészmérnök. de ha még a középszintű érettségi se sikerül 5ösre, akkor ne akarj egyetemen kémiázni, mert meghalsz bele.

2010. szept. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!