Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik az a jegy, amiért...

Melyik az a jegy, amiért lecsesznek otthon?

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
5-ös, meg se merem mondani
2022. szept. 27. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Az egyesért és a pótvizságért sem csesztek le soha. A saját lelkiismeretemre bízták.
2022. szept. 27. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
A sima 5-ösért már csúnyán néznek. Csak az 5d elfogadható otthon.
2022. szept. 27. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik jegyért sem csesznek le itthon. Igaz én vagyok a tanár és én osztogatom a jegyeket.

Napi bölcsesség:"Az egyes olyan, mint az ajándék. Jobb adni, mint kapni."

2022. szept. 28. 05:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Ne trollkodjatok!
2022. szept. 28. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké akkor komolyan. Szülőként írom 5 kitűnő tanuló gyerekkel.

Ha bármilyen jegyet kap, legyen az 1-es, nem szídom le. Sőt biztatom, hogy semmi gond, majd legközelebb.

Ha sorozatosan elkezd rosszabb jegyeket hozni egy tárgyból, elkezdem vele azt a tárgyat tanulni. Ha nagyon rossz jegyeket hoz (ilyen is volt), mélyebben belenézek a történetbe. Átnézem a jegyzeteit, a könyvet, bemegyek a tanárhoz megkérdezni, hogy mit csináljunk stb.

Nem versenyeztetem a gyerekeimet semmiből. Sőt még azt sem várom el, hogy mindenből kitűnő legyen. Főleg a magyar, matek és angol/német tárgyakat hangsúlyozom. Természettudományban gyenge a család, de azt sem engedem, hogy “elengedje”.

Nálunk otthon pozitív csapatszellem van, nincs szülő-gyerek szembenállás, elvárások, követelmények meg büntetés. Egy csapat vagyunk, én meg inkább egyfajta edző. De mondjuk napi 1-2 órát rájuk is szánok bármikor.

2022. szept. 28. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen korrekt vagy, jó szülő lehetsz! :)
2022. szept. 28. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Általánosban a hàrmasért már csesztettek, kettesért megvertek. Gimiben ezt elengedték, és mindegy volt, rám bízták. Már felnőttképzéses vagyok, és már abszolút senkit nem érdekel természetesen.
2022. okt. 2. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Már végeztem. Nekem attól függött hogy mennyire értettem, szerettem a tárgyat. Matek vagy fizika 4 esért már kaptam.

De ha irodalom vagy történelemből kaptam egyest az nem volt gond, amíg valahogy átmegyek.

2022. okt. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!