Egyetem levelezői tagozatán egy héten hányszor kell bejárni?
Figyelt kérdés
Vagy csak 2 hetente? Talán elég csak a vizsgákra bemenni?
Délelőtt vagy este vannak az órák?
2010. szept. 26. 15:45
1/4 anonim válasza:
Nálunk (elte - ájk) kéthetente járnak két napod a levelezősök.
Péntek és szombat, de akkor reggeltől estig bent vannak.
2/4 anonim válasza:
Corvinuson 2 hetente 2 napot kell bejárni. Pénteken és szombaton. Reggeltől estig..
3/4 anonim válasza:
Egyetemenként változik. Nálunk havonta egy hét és akkor reggeltől estig bent vagyunk. De van ahol hetente egy-két nap és van ahol két hetente. Ez mindenhol más.
4/4 anonim válasza:
Én az EKF-GTK-ra járok,és általában minden héten pénteken és szombaton kell bejárni.Van olyan hetem,hogy csak pénteken/vagy szombaton.Van olyan,hogy csak délelőttre kell menni,van olyan,hogy csak délutánra.Van,mikor egész nap ott vagyok.De van olyan hétvégém is,mikor egyáltalán nem kell menni.Ez attól is függ,hogy hogy tudod felvenni az órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!