Nem válaszol az emailjeimre az egyetemi tanárom, személyesen pedig nem találkozunk. Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! Dékáni engedélyt kaptam, hogy nem kell előadásokat és gyakorlatokat látogatom. Egy tárgyam van hátra, utána már záróvizsga. Ha bukom ezt a tárgyat, kirúgnak egyetemről, és fizetnem kell.
Az lenne a problémám, hogy ehhez az egy tárgyhoz a tanár által megjelölt elérhetőségeiből már az összesen próbáltam felvenni vele a kapcsolatot. Egyszer válaszolt is, viszont azóta se kép, se hang, szóval az sem lehetséges, hogy félrecímeztem a leveleimet. Augusztus közepe óta próbálkozom ezzel körülbelül 10 emailt kiküldtem. Valószínűleg szimplán csak nem érdeklem. Ti mit tennétek a helyemben? Fogadóóráján kivennétek egy nap szabit és felutaznátok az egyetemre, (nekem ez 600km oda-vissza) vagy írnátok a TO-nak? Nem akarom kihúzni a gyufát sem, mert a fentiek miatt ki vagyok neki szolgáltatva.
A tanulmányi hivatalt hívd fel, ott kérdezz rá, mi van.
Az is elöfordulhat, hogy az illetö beteg, nem doglozik már ott, stb, de az is lehetséges, hogy megváltozott az email-címe, vagy a te leveleid a spamba kerülnek valamiért (pl. nem megfelelö email-cím).
Egyébként a helyedben ELÖSZÖR mindenképpen megkerestem volna személyesen, így elég furcsa, amit akarsz. Meg az sem kizárt, hogy nincs elég ideje.
Én egyszer mentem be fogadóórára, jeleztem is neki hogy megyek, de nem volt bent. 2 órát várakoztatott, majd egy másik tanar közölte hogy nem fog már bejönni ez a f4xxfej.
Tehát nem mennél be. Írnék a tanulmányi osztálynak, vagy a dékáni hivatalba
Ne a tanár után kémkedj, hanem menj be hozzá, mutatkozzál be, mondd el, miért nem tudsz bejárni és miért szeretnéd megkérni, hogy online adjon segítséget. Ugyanis neki nem feladata emailban tanítani, ez szivesség részéröl. Olyan valakinek nem feltétlen akar segíteni, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy egyszer megkeresse, és bemutatkozzon.
Meg az sem kizárt, hogy tényleg a spam-mappába kerülnek a leveleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!