Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptunban hol kell benyújtani...

Neptunban hol kell benyújtani az öszöndíj pályázatot?

Figyelt kérdés
A pénzügyek/ ösztöndíj fület néztem de üres. Szeptember 20 a határidő... Itt kell majd kiválasztani és feltölteni a kért dokumentumokat? Sehol nem találtam erre vonatkozó útmutatást, csak annyit írtak a felhívásban is, hogy "... kell benyújtani a Neptun TR-en belül"

2022. szept. 14. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg az "Ügyintézés" "Kérvények" menüpontban nézd meg. Amúgy nem tudom pontosan milyen ösztöndíjról van szó, de nálunk úgy működik, hogy a Kérvények menüpontban ki kell tölteni az űrlapot, majd azt ki kell nyomtatni, és akkor a kinyomtatott dokumentum mellé még berakni a borítékba az esetleges csatolmányokat, és ezt postára adni. Nálunk az ösztöndíjak így szokták működni általában, de lehet máshogy van nálatok, de a lényeg az, hogy nézd meg a Kérvények menüpontban.
2022. szept. 14. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ott volt köszönöm! Teljesen online kell feltölteni hozzá mindent.
2022. szept. 14. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!