Mire való az Erasmus+? Hogyan kell benyújtani egy pályázatot, milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok, és szívesen kihasználnám ezt a szinte ingyenes lehetőséget hogy eljussak egy másik országba és ott anyanyelvűekkel fejleszthessem a nyelvtudásom.
Bár a kormány lemondta a nyári nyelvtanulási programot, szeretnék kijutni, csak nem tudom hol kezdjem :(
Az Erasmus+ oldalon átolvastam több oldalt és csak a céljáról találtam infót, de konkrét pályázatot nem. Kihez fordulhatnék?
2022. jan. 9. 02:30
1/1 A kérdező kommentje:
Pontosabban az érdekelne, hogy nyelvtanulással kapcsolatos egyéni pályázatok vannak? Vagy mi célból lehet kiutazni?
2022. jan. 9. 02:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!