Egyetemi kiiratkozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Két hete járok egyetemre, anyukámék miatt mert ők akarták én viszont nagyon nem. Ki szeretnék iratkozni mert egyáltalán nem érdekel es rengeteg időt kéne belefektetnem abba amit nem szeretnék. Sokat sírtam és eléggé el vagyok kenődve ezt látva a szüleim is megengedték, hogy kiiratkozzak.
Szerintetek mennyire gáz ha máris kiiratkozok?
Illetve ennek mi a menete?
Ilyenkor ha nem megyek be az előadásokra vagy gyakorlatokra van valami következménye?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. szept. 12. 21:36
1/5 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, bármikor otthagyhatod.
2/5 anonim válasza:
Nem gáz!
Ne pazarolj féléveket feleslegesen!
De hívd fel a TO-t és kérdezd meg pontosan, hogy mi a menete, nehogy baj legyen az adminisztrációval.
3/5 anonim válasza:
Nem gaz, iratkozz ki, csak akkor legyen B terved h mihez kezdesz. Mit szeretnel csinalni? Ingyenes szakmat is vegezhetsz egyetem elott/helyett. En pl. egyetem elott szakmat tanultam, anyumnak semmi problemaja nem volt vele. Szerintem ha van valami konkret terved, akkor a szulok is tamogatobban viszonyulnak hozzad.
4/5 anonim válasza:
Ha nem mész be elveszitesz egy állami félévet ha állami.
5/5 A kérdező kommentje:
Meddig lehet kiiratkozni úgy, h ne számítson bele a 12félévbe?
2022. szept. 19. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!