Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az osztálykirándulásra szokott...

Az osztálykirándulásra szokott menni az osztályfőnök családja?

Figyelt kérdés
Most pénteken délelőtt voltak a friss elsőseim vadasparki osztálykiránduláson. A tanárnőnek ott volt a férje és 3 gyereke (egyikük ovis, másik kettő iskolás) Ez szokás? Meglepődtem mert én biztos a családomra figyelnèk akaratlanul is (csúnyán fogalmazva zavarnànak a munkámban) 3 asszisztens kísérő volt még a 22 gyerekkel. Mi szülők sem mehettünk még az szmksok sem. Természetesen nem akarom ezt seholsem szóvá tenni csak érdekel, hogy ez mindenhol így van-e.
2022. szept. 11. 23:27
1 2
 11/15 anonim válasza:
Felsős ofőm hozta a családot, volt, hogy még a nagymamát is. Aztán amikor felmerült, hogy miért is az osztály fizeti +6-7 ember utazását, szállását (nálunk jellemzően évi egy, 2 éjszakás osztálykirándulás volt) még meg is sértődött, hogy neki az jár.
2022. szept. 12. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es, ja, az fel se merült bennem, hogy még a családtagok kirándulását is ők állják. Az már kemény, ott már a szülői munkaközösségnek kéne lépnie. De én akár az igazgatónak is szólnék, mert ez az osztályközösség (vagyis végső soron a szülők) megkárosítása. Mások pénzét a saját céljaira költötte.

Egyvalami jár neki: a saját költségeinek a térítése osztálypénzből. Ez jogos, hiszen ő dolgozik: vigyáz a gyerekekre. De semmi több.

2022. szept. 12. 07:31
 13/15 A kérdező kommentje:
A jegyet a családnak biztosan külön vették mert a gyerekeim belépőjének az árát borítékban kellett előre beküldeni (most néztem a honlapon és stimmel az összeg) A 3 kísérő azért volt velük mert van 3 SNI-s az osztályban. Egy segítő alapból lesz mindig az osztállyal plusz ha mennek programra akkor jön plusz 1-2 segítő miattuk. Nekem mondjuk ez megnyugtató. Több szem... :)
2022. szept. 13. 01:21
 14/15 hosszúhajú ***** válasza:
47%
de egy kirándulás nemcsak arról szól, hogy póráz meg bébiőr kell a gyereknek. egy többgyerekes család sem azért megy két szülővel, mert két felügyelő kell ha a gyerekek elkószálnak. az már rég rossz, ha egy "tisztelt" kolléga darabszámban gondolkodik. ha több gyerek lett volna hozza a többi rokonát is?
2022. szept. 13. 01:28
 15/15 anonim válasza:
Gondolom azért mentek mert így ingyen volt pl. osztálypénzből
2023. jan. 4. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!