Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan heverjem ki, hogy azt...

Hogyan heverjem ki, hogy azt mondta a tanárom, hogy nem leszek képes elvégezni az egyetemet, mert gyenge a felfogásom?

Figyelt kérdés
Vérig sértett, és nem bírok rá sem nézni a tankönyvekre, de még csak tükörbe se. Nem szeretném, ha ez befolyásolna, de rosszul érintett és nagyon magam alatt vagyok.
2022. szept. 11. 22:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a megoldás:szard le magasról hogy mit mond.
2022. szept. 12. 10:01
 22/32 anonim ***** válasza:
41%

Ez a nagy baj az oktatással. A tanár nem tud tanítani, de a diák a gyengeelméjű meg a buta...

A felsőoktatásban is ez megy, ha szarban hagynak és nem tudsz úszni, holott pont te fizetsz százezreket azért, hogy valaki tanítson és ne egyedül kelljen, akkor te vagy a hülye. Ha bejön, felolvassa a diát és vakarja a valagát, akkor te vagy a gyengeelméjű, ha nem érted az agyagot, mert nem magyarázza el. Ha bárki, ismétlem, bárki így viselkedne bármilyen más munkakörben, úgy kibasznák, hogy a nyaka kiszakad.

2022. szept. 12. 10:02
 23/32 anonim ***** válasza:
36%

Ne érdekeljen amit mondott, ő nem is ismer. Párszor írtál nála dogát, felelgettél meg ilyenek, de akkor sem tudja, hogy valójában mi van a fejedben. Ha meg nem tudod elengedni ezt a beszólást, akkor motiváljon, hogy cáfolj rá!

Egyébként meg szerinted buta vagy? Szerinted nem tudod befejezni? A lényeg amit te mondasz.

Tipp: nézd meg a Dr.Szöszit, ezek után biztosan megtalálod benne azt amit kell :)

2022. szept. 12. 11:04
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#22, pont ez megy nálunk a mérnök képzésen, vén fax habil Dr pöts olvasni se tud rendesen,elmakogja a diákat, utána a feladatokat felolvassa megoldással együtt, és ad egy olyan beadandót hogy pl tervezz egy emelőt, úgy hogy azt se tudod hogy kell. Szégyen az egész oktatás...
2022. szept. 12. 15:45
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő hozzászólásokat! Az a vicc az egészben, hogy eredetileg mérnök és utána lett csak tanár. Szerintem ez a viselkedés elfogadhatatlan, mert akkor is embernek kell maradni, ha valakinek valamilyen okból nem megy annyira az adott tárgy. De senki sem lesz profi, csak gyakorlással. Érdekes módon, én mástól megértettem, csak mellette nem…
2022. szept. 12. 16:22
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
Mérnöknek sem lehetett túl jó, ha át kellett váltania a tanári pályára. Aztán pont ő becsül le másokat. Mindig a bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű.
2022. szept. 12. 16:26
 27/32 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Nem magamat kellene hibáztatni, hogy én vagyok a rossz, hanem egy olyan tanárt, aki ennyire megkeseredett és annyira alacsony az érzelmi intelligenciája, hogy nem képes tisztelettel, normálisan viselkedni. Ez az ő szégyene.
2022. szept. 12. 16:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a gyógyszerész, előbb írtam. Nálunk a biosz faktos tanárunk volt ilyen, nem végzett tanárit csak biosz szakot,s e miattezt a fajta szigort próbálta alkalmazni, ami az elte bioszon megy,sztem felesleges volt, velemis nagyon lekezelő volt, egyetemi anyagot adta le, tehát szinte felesleges volt, kb nem is az érettségit adta le...
2022. szept. 12. 22:00
 29/32 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is ezt mondták, most meg egy országos, több száz milliós vállalkozásom van :)

Egyet jelenthet, ami veled történt : igeretesebb vagy, mint a tanárod valaha volt, így most utál téged, mint konkurencia. A te dolgod önfejlesztéssel és siker emberekkel foglalkozni (cápák között, teremtsd újra a vállalkozásod akár jó gyűjtőhelye ezeknek). Miért tennéd ki magad olyanok hatásának, akik lefelé húznak, nem pedig azt keresik, miben vagy jó? Van lehetőséged társaságot választani. A tanárnak meg lehet köszönni a visszajelzést és odébbállni. Gondolj bele, milyen energiák mozognak abban, aki mást le akar nyomni, nem pedig segíteni az erosseggek megtalálásában? Arra sem érdemes, hogy eszrevedd.

Magunkat mindig csak fel! Ezt soha ne felejtsd el.

2022. szept. 13. 07:27
 30/32 anonim ***** válasza:
51%
Igen tudjuk itt mindenki többszörös milliomos😅🙈
2022. szept. 13. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!