Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bejárós szeretnék lenni, mit...

Bejárós szeretnék lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnénk tanácsot kérni. 9.osztalyos vagyok és kollégista. Nem szeretem a kolit és szokni se tudom. Mondogatom magamnak, hogy majd megszokom, de valahogy nem sikerül. Nagyon honvagyam van minden percben és minden percben rámtör a sírás is. Egyházi iskola és kötelező a bentlakás. Nagyon szeretnék bejárós lenni úgy, mint tavaly, de nem tudom hogyan győzhetném meg a tanárokat és az igazgatóságot hogy beleegyezzenek és haza jarhassak minden nap. Valami ötlet?
2022. szept. 10. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező bentlakás esetén sehogy. Tudtad hová jelentkezel, ismerted a feltételeket, most ne síránkozz. Ha nem megy a dolog, válts iskolát.
2022. szept. 10. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
83%
Válts iskolát. Őszintén, én például alapból nem mennék olyan iskolába, ami bentlakásos. Ez nekem nem férne bele, szóval ha tudnám, hogy egy iskola ilyen, akkor alapból nem is jelentkeznék, mert annak mi értelme, hogy az ember beiratkozik, aztán meg kibúvókat keres? Ez az iskola ilyen, ez a kötelező. Ha neked ez nem fér bele, ha te nem akarsz ilyen iskolába járni, akkor válts iskolát. Tényleg nem értem, hogy miért jelentkeztél ilyen iskolába.
2022. szept. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!